Velkommen til Vejle Tennis Klub - Tennishjertet i Vejle

Vejle Tennis Klub er en aktiv tennisklub for alle motionister, elite, piger, drenge, damer og herrer… Omdrejningspunktet et tennis og godt, positivt fællesskab.
Vi lægger stor vægt på at kunne tilbyde de bedste tennistilbud til vores medlemmer, integration af nye medlemmer, ungdomsarbejde og sportslig udvikling

Så er der netop åbnet for den nye sæson!!!

Fra nu kan man betale kontingent for den nye sæson og booke baner HER  ('Kont/Book Bane' i startside-menuen ovenfor) som sædvanligt.
 Husk nu at passe rigtig godt på hinden og overhold reglerne og anbefalingerne.
Rigtig god sæson!!!

COVID - 19

For at overholde regler og anbefalinger vedr. minimering af Covid-19 smittespredning, skal nedenstående overholdes og her for mere information.

Der er ikke adgang til klubhus, terrasse eller omklædning.

HUSK AT SUNDHEDSSTYRELSENS ANBEFALINGER SKAL IAGTTAGES, HERUNDER BL.A.

SE PLAKATEN PÅ ANLÆGGET - VIS HENSYN - LAD OS PASSE PÅ HINANDEN - RIGTIG GOD TENNIS!

Nyheder til vores VTK-medlemmer

VTK tennis tøj er klar til at bestille!!

Gå direkte til vores VTK Shop

Bemærk venligst !!! Vores FØRSTE BESTILLINGSVINDOW er nu åben indtil 24.05.2020!
På den måde kan vi konsolidere vores ordrer til vores leverandør og få dem leveret til dig i rette tid.

VORES SPONSORER

Din Elektriker